---အသြင္တစ္မ်ိဳးခ်က္ၾကည့္ရေအာင္။
ဒီဟင္းမွာ ၾကက္ရင္ပံုသားကိုဘဲ သံုးပါမယ္။
ၾကက္ရင္ပံုသားကိုအတံုးလိုက္ေရစင္စင္ေဆးပါ။
အသားေပါင္းရင္ထည့္တဲ့တရုတ္ေဆးျမစ္ကို
ရင္ပံုအသားေျမွာင္းအတိုင္းထိုးထည့္ပါ။
ျပီးရင္အတံုးလိုက္ျပဳတ္ပါ။
ၾကက္သားနူးရင္ေဆးျမစ္လည္းနူးပါတယ္။
---ၾကက္သားကိုကန့္႕လန္႔သားပါးပါးလွီးထားပါ။
ဓါးထက္ထက္နဲ႕လွီးမွရပါမယ္။
အသားထဲမွာ ေဆးျမစ္ေလးေတြအကြင္းလိုက္
ပါလာတာျမင္ရမွာပါ။
---မုန္ညင္းရြက္ကို ေရေႏြးဆူဆူမွာတစ္မိနစ္ေလာက္ထည့္ပါ။
ဆယ္ျပီးေရေအးေအးနဲ႕အထပ္ထပ္ေဆးပါ။
အိုးထဲကို ေရအနည္းငယ္နဲ႕ငံျပာရည္အနည္းငယ္ထည့္တည္ပါ။
ဆူလာရင္ ၾကက္သားနဲ႕မုန္ညင္းေရာထည့္ပါ။
နီနီေလးေတြက ငရုတ္သီးမဟုတ္ပါဘူး။
တရုတ္အသီးနီေလးေတြပါ။
အရသာက ခ်ဥ္သလိုဖန္သလိုေလးပါ။
အင္မတန္စားေကာင္းပါတယ္။
စားဖုိမွဴးညီအမ
0 comments:
Post a Comment