ဆယ္လ္မြန္ ငါးနဲ႔ မက္ထရယ္ ငါးတို႔လို အိုမီဂါ ၃ ဖက္တီး အက္စစ္ မ်ားစြာ
ပါဝင္တဲ့ ငါးေတြဟာ ႏွလံုး ေရာ ဂါ ျဖစ္ႏိုင္ ေျခကို ေလ်ာ့က် ေစၿပီး
ကိုယ္တြင္း ေရာင္ ရမ္းမႈ ေလ်ာ့နည္းေစကာ ဦးေႏွာက္ရဲ႕ လုပ္ငန္း ေဆာင္ တာ
ေတြကို ေကာင္းမြန္ ေစပါတယ္။ ငါးမႀကိဳက္လို႔ မစားရင္ အခြံ မာတဲ့ အေစ့အဆန္
ေတြကို စားေပး သင့္ပါ တယ္။
0 comments:
Post a Comment