ကိုကိုး ၇၅ ရာခိုင္နွုန္း ပါဝင္တဲ့ ေခ်ာကလက္ကို ေန႔စဥ္ အနည္းငယ္စီ
စားတာေၾကာင့္ ေသြးတြင္း မေကာင္း တဲ့ ကိုလက္စထေရာ အဆင့္ကို ေလ်ာ့က်ေစ ကာ
ေသြးေၾကာ ပိတ္ဆို႔မႈ မျဖစ္ေအာင္ ကာကြယ္ ႏိုင္ပါတယ္။ ဒါ့အျပင္ စိတ္ဖိစီး
မႈကိုလည္း ေလွ်ာ့ခ်ေပး ႏိုင္ပါတယ္။
ျမန္မာ့အလင္းသတင္းစာ |
7 Day News 7Day Sport The Voice Weekly 7Day Shopping Guide Envoy News Pyi Myanmar |
Northern Star Popular News Snap Shots Myanmar News Weeks Daily Sport SoccerMyanmar |
||
IT weekly Yatanarpon Morning Post Shwe Mandalay The Mandalay Times Planet |
Myanmar News Weeks Opportunity Journal HR Journal Good Health Daily Sport 8 Days Journal |
Flower News Journal Popular Journal Net Guide Journal IT weekly Myanmar Special Journal Yatanarpon |
Monitor News Journal Upper Myanmar Journal Hot News Weekly Journal Faces Magazine The Nay Pyi Taw Times Yangon Times Journal |
Myawady News Myawady Sport Myawady Entertainment Myawady Health Myawady Artists Myawady Tech |
0 comments:
Post a Comment